Subscribe News Feed Subscribe Comments

23sudah

Semalam genap umur aku 23 tahun. Terasa macam dah tua sangat. Aku nak ucapkan terima kasih kepada kawan-kawan yang bagi ucapan dekat aku either through sms, mms, facebook, email, ym and face to face. Mana-mana masej yang aku belum ucap terima kasih maaf sangat sebab terlalu ramai yang wish. Tak sempat pula aku nak membalasnya. Dan kawan-kawan dekat facebook, sorry sangat-sangat semalam internet rumah aku server down.

Tapi kan dalam banyak-banyak masej yang aku terima, paling aku terharu bila dapat email daripada Datuk Shabery Chik. Sepanjang hidup tahun nilah dapat ucapan yang paling bermakna sekali. Tak apa nanti aku print screen kan email tu dan post kat sini.

1 0comments:

BuD@k DRuMsTiCk said...

Salam ziarah semua.Video David Blaine terbang ? Nak tgk,sila klik sini skrg http://merdayka.blogspot.com

 
TNB | Distributed by Deluxe Templates