Subscribe News Feed Subscribe Comments

special thanks to...

since aku start berblogging ni, aku tak penah nak appreciate sifu blogging aku yang dah banyak bagi tunjuk ajar dari aku kecik sampai la aku besar..ish,,ape aku merapu ni..

so


hari yang dinantikan dah tibe

hari ni aku nak ucapkan terima kasih bebanyak kat my sifu (ams)

jasa mu akan ku kenang sampai anak cucu

terima kasih cekgu

hehe..



dan

untuk tak menghampakan my sifu, aku ade hadiah untuk die


jeng jeng jeng



one of her favourite



so

istilah kacang lupakan kulit will not happen to me ya


sape2 yang nak jugak aishkerim tu boleh la jadi cekgu aku. tapi sebelum tu isi borang dulu sebab tempat terhad..hehehe





p/s: ams- impian mu dah tertunai dan hutang aku pon da abis ye..hehehe




4 0comments:

Nabilah Anafi said...

nut forget skin?

ashimao said...

seems like that la kot
:)

whitelover said...

er..aku lenim dop leh tgk la cafe baskin, teringt lalu ke mu nk blje aku..hahaha~ ps: kene korek tabung lu nok mkn hop mahal kali (biase r, mara dop wi doh gaji kt aku..haha)

ashimao said...

xpe2..ni aku bg free ke mu.pasni msti mu x ingt dh kt aku ble mkn bnda alah ni.si p_m_ lalu gamok nye mu x pasan.haha

pasni loan pama r plop x?
hahaha

 
TNB | Distributed by Deluxe Templates