Subscribe News Feed Subscribe Comments

my dream camera

sebenarnye dah lame aku mengidam nak beli dslr ni. since aku diploma lagi aku dah berangan nak pakai camera bajet tinggi tu. tapi nak wat macam mane tak de rezeki lagi nak beli. simpanan dalam tabung aku pon still tak cukup nak buat beli camera tu. jadi terpaksa la ia masuk dalam senarai barang yang perlu aku miliki dalam masa 10 tahun akan datang. sedih nye..


tapi kan

aku rase dslr idaman aku tu dah tak perlu masuk dalam senarai hot aku sebab aku bakal memilikinye 2 bulan lagi
sempat la aku bergaya sakan raya ni..hehe


happy nye aku...
tak sabar dah nak tunggu kedatangan buah ati baru aku tu
agaknye makan ngan tido pon dah tak lalu nanti


kenapa aku boleh dapat camera tu dalam masa 2 bulan lagi? lambat lagi kan
nak buat macam mana aku order camera tu dari member aku yang pegi belayar jepon. 2 minggu sebelum raya baru die balik. jadi terpaksa la aku tunggu 2 bulan tu. yang penting aku boleh dapat dengan harge yang sangat2 murah. kat malaysia pon kalo cari Nikon d50 baru dengan harge RM 750 memang takkan dapat punye. yang second pon dah RM 1k ke atas,, yang baru lagi lah mahai nyer.

jadi tunggulah kemunculan nye september nanti...

Nikon D50


pandangan belakang



4 0comments:

whitelover said...

mek aku suke gop kamera dslr2 ni..dop2 time fokus die wt blur blkg..woh ade gaye beb..hahahaha..zmn aku dip ari tu aku just bli dgtal jep cbb nk wt assgmnt semata2..lenim aku beri ke kak aku sbb aku nok dslr..cewah..habis madu sepah dibuang

ashimao said...

hehe..pah ni kite kobek same2 erk..hehe..

|zz4|| said...

nokkkkkkkkkkk gok serrr :((((
huwaaaaaa

ashimao said...

kekg kite g beli eh
ser ckp ke?

 
TNB | Distributed by Deluxe Templates