Subscribe News Feed Subscribe Comments

adA apa dEngaN 'ValenTiNe'


Ada ape dengan valentine??

Mungkin bagi pasangan yang bercinta

Hari ni sangat di tunggu2 untuk

Bagi hadiah

Bawak pasangan makan2

Tengok movie together gether

Dan

Ade jugak sesetengah tu hari ni lah baru nak meluahkan rasa cinta

Sungguh mendasyatkan

Setahun sekali luah cinta

Only on 14 February!

Aduhh

Memang kesian sangat la kat pasangan tu

Bagi aku hari valentine ni same je dengan hari2 lain

Nothing special

Cuaca pun panas macam 'supe tule'

Nak kata 14 Feb akan keluar bunga2 dari langit

Memang mustahil lah

SO, its nothing special

Maybe untuk pasangan yang bercinta ade 'ong' sikit kot

Tapi kan bila di fikir2 kan balik

Kalo kita nak berkasih sayang or

Nak luah kata2 jiwang

Tak payah nak tunggu valentine pun tak pe

Hari-hari bulih buat

Dan hari2 jadi hari istimewa

Tapi, sebaik nye elakkan mengagunggkan valentine

Bagi orang Islam 14 Feb merupakan hari kejatuhan Islam di Spain

Berpada2 kalo nak menyambut nye

p/s: Selamat hari kekasih buat semua

4 0comments:

whitelover said...

katakan TIDAK pada valentine's day..

ashimao said...

betul betul betul (versi upin ipin)
tp katakan YA pada gewam
hahahaha

|zz4|| said...

haha kate xleh sambut tp
ayat last
selamat hari kekasih


hahahah saje je rase nak bahan
bosan pagi2

Naqiue said...

ntah apa2 org yg clebrate valentine nih..

 
TNB | Distributed by Deluxe Templates