Subscribe News Feed Subscribe Comments

Macam-macam Karenah

Sewaktu bangun tidur pagi tadi, dengan mata yang terpisat-pisat aku keluar kat ruang tamu umah sewa aku tu. Then, tertengok lah aku satu timbunan barang-barang housemate aku. Habis di timbun nya kat ruang tamu tu sampai tilam nagn bantal die yang busuk tu pun ade jugak. Apa yang jadi ni..?? Jeng Jeng Jeng....Die nak blah dari rumah kamiiii. Yang paling buat aku terkejut meja makan pun die lipat sama. Ape ni Miss .....,tu pun nak angkut skali ke. At least bagi la kiteorang ni pakai dulu skejap. Benggang jugak la kiteorang die nak kuar rumah senyap-senyap. Sepatah harang(bahasa Trg) tak mintak permission nak keluar. By the way, aku tak kisah sangat die nak keluar ke ape ke sebab she is not my best friend. Huahuahua....

6 0comments:

whitelover said...

syahdu nye cite ko as..oh tidak2..meh ak join umh sewa ko.. :)

|zz4|| said...

huhuh sadis2, biarlah x rugi pun die kuar, g beli meje makang baru lah

ashimao said...

cik zah,mu sponsor r mje mkn kt aku
nnti aku g beli kt lorenzo
hehehehe....

ashimao said...

syahdu ke ams??
bg r tisu
nk tubik air mate dh ni
hihihi

|zz4|| said...

pergh demang gile nak kat lorenzo,
kalau ckp mydin pun blom tentu aku nak sponsor lg,
aaahahahahahhahahahaha

ashimao said...

alang2 owg nk blanje
bek demand sket
ek eleh
stakat mydin pom aku reject awl2
huahuahuahua

 
TNB | Distributed by Deluxe Templates