Subscribe News Feed Subscribe Comments

akhirnya...

Setelah lama menunggu sampai pale lutut pon da jd ketar, akhirnye dapat gak aku siapkan blog ni. berhempas pulas aku mengcreate, mengexplore blog ni n hasil nye bley la tahan even x sechantek yg orang laen pnya..kira dah ok la tu coz ni baru percubaan pertamaku. tapi sayang nye blog ni bkn terbentuk melalui laptop aku tapi laptop adik aku..time tu laptop aku kat hospital kerna di syaki menderita penyakit virus ntah pape..sedih tak terkata laaa...

2 0comments:

whitelover said...

lptp mu msuk spital cbb mu kan penternak virus terulung d dunia..kekekakaka

Naqiue said...

haha..bole jd pmbekal virus rasmi utk krajaan mlysia.
=p

 
TNB | Distributed by Deluxe Templates